RING & BEGÄR OFFERT

RICARDO

0705-59 18 82 (RICARDO)

Kontorsstädning

img img
About

Ge ditt kontor ett ansiktslyft

Kontorsstädning i Stockholm, Kista, Sollentuna

Din kontorsmiljö är en del av företagets image. En ren och hälsosam profil är en viktig del i hur företaget uppfattas. Därför är det viktigt med professionellt och noggrant utförd städning av företags lokaler.

Lozanos Allstäd håller en hög profil med kompetent personal som har lång erfarenhet av professionell kontorsstädning och lokalvård. För att försäkra oss om att våra kunders lokaler är i linje med deras produkter i övrigt har vi omfattande kvalitetsmätningar av samtliga städuppdrag med jämna mellanrum. Denna trygghetsgaranti om bästa städkvalitet har genom våra 30 år som städbolag resulterat i många nöjda kunder som anlitar oss för kontorsstädning.

kontakta oss
Städning reception kontor
section-6a344c6
custom-upload
Tömning

Tömning av papperskorgar, återvinning, undanplockning av disk osv

custom-upload
Dammtorkning & Fönster

Dammtorkning av arbetsytor, rengöring av handtag mm samt putsning av entrédörrar, skyltfönster och vanliga fönster

custom-upload
Golvrengöring

Dammsugning och våtmoppning av golv. Vid behov utför vi även polering och slipning.

custom-upload
Toaletter

Rengöring av toaletter, tvättställ, speglar, handtag osv

img img
About
Städning kontor skrivbord

Kundanpassad Städning

Kontorsstädning = Personalvård

God hälsa är en förutsättning för goda resultat. Att hålla arbetsmiljön hälsosam och trivsam är därför en självklarhet för alla medvetna företag. Lika självklart är det för oss på Allstäd att använda oss av allergitestade och miljögodkända städprodukter i vår lokalvård och kontorsstädning. Det ligger i vårt intresse att hjälpa våra kunder att växa. Ju mer ni växer desto mer har vi att städa.

Allstäd erbjuder kontorsstädning i såväl färdiga professionella städpaket som specialanpassad företagsstädning. Redan vid första kontakten lyssnar vi till vilka behov av lokalvård just ditt företag har. Vi vet att det är viktigt att städningen av lokalerna sker på tider som passar er, därför anpassar vi städtiderna efter era behov.

Miljövänlig GolvpolishAlla våra golvvårdstjänster och de produkter som vi använder är givetvis klassade som miljövänliga och allergitestade. Vi följer Socialstyrelsens allmänna råd om städning av förskolor.

img
section-f025565
section-f025565

kontakta oss

Har du frågor eller vill ha offert?

Kontakta oss

  • Ribbings väg 66, Sollentuna

  • 0705-59 18 82

  • info@all-stad.se

Följ oss

Facebook in Social Extension not configured

Nyhetsbrev