RING & BEGÄR OFFERT

RICARDO

0705-59 18 82 (RICARDO)

Städning BRF / bostadsföreningar

img img
About

Fräscha trappuppgångar, källare, tvättstuga

Städ i bostadsrättsföreningar / BRF i Stockholm, Kista, Sollentuna

Det blir allt vanligare att bostadsrättsföreningar lägger ut städuppgifterna på externa leverantörer. Med medlemmar som arbetar mycket samt allt högre kvalitetskrav blir det alltmer lockande att lägga ut städet.

Vi på Lozanos Allstäd har en flexibel och ekonomisk lösning för er städning. Vi kan erbjuda snabba och kostnadseffektiva regelbundna städningar, kombinerat med enstaka kraftinsatser, enligt schema eller vid behov. På så vis minimeras löpande kostnader, samtidigt som lokalerna hålls fräscha.

Service och kvalitet i utfört arbete har borgat för att vårt företag i 30 år fått kundernas förtroende att sköta städning av kontor, förskolor och bostadsrättsföreningar i hela stockholmsregionen, men främst Sollentuna, Kista, Täby, Sundbyberg och Solna.

kontakta oss
Städning BRF bostadsrättsförening
section-6a344c6
custom-upload
Trappuppgångar

Torr- och våtmoppning av trappuppgångar och entréer.

custom-upload
Damning & Fönsterputs

Dammtorkning av fönsterbrädor, dörrhandtag samt rengöring av fönster samt dörrar

custom-upload
Källare

Sopning, moppning eller dammsugning samt våtmoppning av källar- och förrådutrymmen.

custom-upload
Tvättstuga

Torr- och våtmoppning av tvättstuga, avtorkning av maskiner och bänkar samt rengöring av ev. tillhörande delade toaletter, torkrum osv

img img
About
Städning entré BRF

Kundanpassad Städning

En ren förening är en välskött förening

Med allt mer distansarbete och längre arbetsdagar och andra åtaganden har människor idag allt mindre tid över. Allt fler bostadsrättsföreningar går lägger därför ner de illa omtyckta städschema och låter istället en professionell städfirma sköta städningen.
Rena gemensamma utrymmen är en viktig trivselfaktor och signalerar en välskött förening.

Allstäd erbjuder städning av trappuppgångar och andra gemensamma utrymmen i bostadsföreningen i såväl färdiga professionella städpaket som specialanpassad städning. Redan vid första kontakten lyssnar vi till vilka behov just din förening har. Vi vet att föreningsavgiften är viktig för medlemmarna och anpassar rutinerna så det passar er budget och resultat.

Miljövänlig GolvpolishAlla våra städtjänster och de produkter som vi använder är givetvis klassade som miljövänliga och allergitestade.

img
section-f025565
section-f025565

kontakta oss

Har du frågor eller vill ha offert?

Kontakta oss

  • Ribbings väg 66, Sollentuna

  • 0705-59 18 82

  • info@all-stad.se

Följ oss

Facebook in Social Extension not configured

Nyhetsbrev